Gönderen Konu: En Güzel Aşk Cümleleri  (Okunma sayısı 36810 defa)

Çevrimdışı herbaldro

• Üye
  • *
  • __ OrKo __
En Güzel Aşk Cümleleri
« : Nisan 24, 2007, 12:39:37 ÖS »
» Günden güne yok olmaktayım.. Bütün ışıkları attım bir kenara anlamıyor musun.... GÖKYÜZÜ GÜNEŞ OLSADA SENSİZ YİNE KARANLIKTAYIM.... Seni seviyorum........ Gözlerime bakabilirmisin....

» Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın Hiç Sensiz Kalmazdım !

» Günü gece olsun diye yaşıyorum, Çünkü gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum çünkü sen hep benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,terkedip gitmiş olsanda, unutsanda, UNUTMUYACAĞIM...

» Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da güzel seni özlemek kadar.

» Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..

» Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki gülüşe, akan gözyaşlarıma, yalnızca sen layiksin.. Çünkü benim için çok özelsin aşkım..

» Hasret kapımda nöbetler tutuyor.. Sevgilim uzak bir $ehirde gözlerim onu arıyor.. Bir ku$ olup gitsem a$sam $u enginleri varsam senin yanına öpsem doyasıya koklasam..

» Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana özlemim, bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim, günaydın benim Her$eyim..

» Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Düğün Gelir Bana!!! Sensizlikten Çok Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Önce ALLAH Sonra Sen Benim İçin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!!

» DudakLarın'Da A$kıN YankıSı var SevDan'a KapıLaN BiR KaLBiM var.. Beni Sana BağLayaN BüyüK üMiTLeRim var.. YıkMa DunyaMı SaNa VeRecek SON Bir CaNıM Var!!!

Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye..

» Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler...

» Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!

» Bilinmeyen diyarlarda yürüyorum. Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum. Rüyalarımda gördüğüm tarifi zor kız, beni vursunlar ama sana dokunmasınlar.Umut iklimine seni yazsınlar!

Konuyu Paylaş:
  facebook  twitter  google  google

Çevrimdışı herbaldro

• Üye
  • *
  • __ OrKo __
Ynt: En güzel aşk cümleleri
« Yanıtla #1 : Nisan 24, 2007, 12:40:07 ÖS »
Sakın üzmesin seni karşılıksız sewgiler. yüreğine sus dersin, belki sözünü dinler.giden gitsin aldırma ,yangınlarda söner. sakın bakma arkana, krallar önde gider.

Sevdan ne yalnız bir yükseliş demektir nede yıldızlar gibi parlayıp sönmektir.ölmezliği düşünmek bence boşuna emektir.sevdan seni sevip bir daha geri dönmemektir...

çokmudur insan sevgiliye bir ömür verse yaşarken başında bulunman mukaderse sevgilim bekliyorum mezarımda gözlerinden bir damla yaş düşerse..... güzelliğini sevmedim kalbini sevdim sen anlamasan da

Çevrimdışı ehlona

• Üye
  • *
  • köpek efendi istemezdi....
« Yanıtla #2 : Nisan 26, 2007, 09:22:14 ÖÖ »
Sana söz veriyorum; bu gece herşey çok farklı olacak: Gribal enfeksiyonumuz esnasında aynı kâğıt mendili, aynı ilaçları ve aynı doktor tacizini kullanacağız.

Çevrimdışı lsdlegal

• Üye
  • *
  • eskicinin almadığı hayaller anılar alınır
« Yanıtla #3 : Mayıs 30, 2007, 09:08:15 ÖS »
gitmen gitmemenden  daha onemlı ise kalda senın gitmemenı senınle karsılayalım

Çevrimdışı bad_trip

• Üye
  • *
  • trafik.
    • dale
« Yanıtla #4 : Temmuz 01, 2007, 07:19:12 ÖÖ »
öLmek kac yazar bana sensiz oLsun yorgaNım sensiz oLsun
bu kefen senin icin yoksaya günes soLsun hep güller acmasın
sahiL dalga vurmasın kardas yoldas oLmasın sen yoksan Kimsem oLmasın

Çevrimdışı Ssativa .

• Üye
  • *
  • Açılın Kapılar.!!!
Ynt: En Güzel Aşk Cümleleri
« Yanıtla #5 : Temmuz 29, 2008, 09:04:10 ÖS »
sevmek seni sevmek demek olsa gerek  ;D  -dedim-

Çevrimdışı kQzan

• Sessiz Üye
  • *
  • Esrarı arife üflersen aşk, cahile üflersen ...
« Yanıtla #6 : Temmuz 30, 2008, 02:38:56 ÖS »
Yalarım göz yaşlarını yeterki benim için ağla:)

Çevrimdışı mansur27

• Üye
  • *
  • an avcısı
« Yanıtla #7 : Temmuz 31, 2008, 06:20:23 ÖS »
sen yeterki iste
ben olayım pervane

Çevrimdışı muamma

• Üye
  • *
« Yanıtla #8 : Ekim 27, 2009, 01:22:42 ÖÖ »
sana seviyorum

Çevrimdışı JiJi

• Üye
  • *
  • Olmasinlari olmayacaklari olmadilari unut !
« Yanıtla #9 : Aralık 04, 2009, 04:43:31 ÖÖ »
Varlıgınla ehlileşmişken gönlüm yokluguna tamah ettirme beni..

Çevrimdışı mavi çilek

• Üye
  • *
  • acıların kadını
« Yanıtla #10 : Eylül 16, 2010, 04:45:33 ÖÖ »
ben seninim...

Çevrimdışı KIRMIZI

• Üye
  • *
« Yanıtla #11 : Nisan 17, 2011, 12:52:43 ÖÖ »
Aşkın harmanı kalpde tutuşur

Çevrimdışı mansur27

• Üye
  • *
  • an avcısı
« Yanıtla #12 : Aralık 05, 2011, 05:50:29 ÖS »
bekliyorum;
öyle bir vakitde gelki
vazgeçmem mümkün olmasın

Çevrimdışı ejderha

• Üye
  • *
  • Herkesin sürdürdğü türden br yaşam: bizi öldürüyor
« Yanıtla #13 : Aralık 12, 2011, 01:55:43 ÖÖ »
Belki sıkıca sarılabileceğimiz bir sevgilimiz olmadı, belki yalnızız ama bilinsin ki, adam gibi sevdiğimizdendir yalnızlığımız. Aziz Nesin